ICT-Consultancy

Laat MCE-support uw bedrijf helpen naar de toekomst. Met innovatieve ideeen en technieken zorgen wij ervoor dat uw bedrijf klaar is voor de digitale toekomst. Of het gaat om een kortlopende SAAS-migratie, of het opnieuw opzetten van uw volledige digitale infrastructuur, wij helpen u de juiste vragen te stellen, en het optimale resultaat te behalen.

Neem Contact op

Wie zijn we

Bij ons staan uw wensen centraal

De huidige maatschappij verlangt dat bedrijven steeds flexibeler worden, zonder in te leveren op kwaliteit. Hierbij is een modern ICT-landschap onmisbaar. Wij helpen bedrijven niet alleen deze moderniseringsslag te maken, zonder hierbij afbreuk te doen aan uw bestaande merkwaarden, maar wij tegelijkertijd helpen wij u kosten te besparen. Zo werkt u niet voor de ICT, maar de ICT werkt voor u.

Lees Meer

Wat bieden wij?

Een adres voor al uw ICT-vraagstukken

Of het gaat om een totale redesign van een ICT-landschap, een kortlopend project op het gebied van SaaS, of een ground-up analyse van uw huidige infrastructuur, wij bieden een breed scala aan diensten waarmee wij het beste uit uw ICT halen.

Modern werken

Nieuwe manieren van werken, zoals vaker gewenst in de huidige maatschappij verlangen totaal andere infrastructuur van uw bedrijf dan de meer traditionele vormen van een kantoorlandschap. Wij helpen u uw huidige infrastructuur aan te passen, om zo beter aan te kunnen sluiten op de eisen van nu, en de wensen van de toekomst

Cloud

Een goed, stabiel netwerk is de basis van elke woning/bedrijfspand. De veiligheid en de snelheid staan hierbij uiteraard voorop. Door samen te werken met een aantal toonaangevende netwerkfabrikanten kunnen wij u de perfecte oplossing bieden, of het nu gaat om een kleinschalig thuisnetwerk, of een bedrijfsnetwerk met honderden gebruikers, er is altijd een passende oplossing.

Beveiliging

Cyber-security vormt het middelpunt van onze methoden. Met de risico's verbonden aan de digitale bedrijfsvoering, is het onze filosofie dat er niks tekort mag schieten in de beveiliging van uw bedrijf. Wij helpen u de juiste partners te vinden om ervoor te zorgen dat uw bedrijf niet alleen optimaal kan werken, maar dit ook zonder zorgen om de veiligheid hiervan.

Kosten besparen

Een veelgemaakte fout bij het moderniseren van systemen is puur kijken naar de kostenbesparingen. Als een redesign van een ICT-landschap goed wordt uitgevoerd, vindt er altijd een kostenreductie plaats, maar dit mag echter nooit de primaire drijfveer zijn. MCE-support draagt zorg voor een zo lean mogelijke infrastructuur, wat een kostenreductie met zich meebrengt, zonder in te leveren in kwaliteit.

Robuustere infrastructuur

MCE-support maakt gebruik van moderne technieken waar mogelijk, om zo de kracht van private- en public-cloud te gebruiken om de robuustheid van uw ICT te vergroten. Tevens bied het gebruik van deze cloud omgevingen een reductie in be benodigde interne ICT-kennis met zich mee, wat uw organisatie flexibeler maakt.

Toekomstbestendig

Door middel van duidelijk afgebakende systemen, creert MCE-support duidelijkheid in uw ICT. Dit, samen met de kracht van technieken zoals cloud, brengt een grotere mate van toekomstbestendigheid van uw ICT met zich mee. Bevalt een systeem niet meer, dan kan dit snel en gestructureerd uitgefaseerd worden, om zo altijd op de cutting-edge van uw sector te blijven.

Een greep uit onze projecten

Een goed vraagstuk verdient een goede oplossing.

Private Equity

Deze klant kwam bij ons met de vraag of wij voor hun een ground-up redesign konden doen van hun bestaande infrastructuur, gebruik makend van cutting-edge software, met de hoogste veiligheidseisen in acht nemend. Hier hebben wij niet alleen een complete infrastructuur ontworpen, maar vanwege de veiligheidseisen hebben wij deze ook geimplementeerd.

Makelaardij

Wij hebben deze klant geholpen om doormiddel van een mix van cloud en on-premise technieken een nieuwe robuuste infrastructuur te ontwerpen en implementeren. Hierbij is uitgegaan van een 99,9% uptime SLA, welke wij sinds 2018 succesvol waarborgen

Financiele diensten

Deze klant hebben wij bijgestaan in een adviserende rol tijdens het herontwerpen van hun ICT-infrastructuur, in acht nemende de lopende verplichtingen met leveranciers. Hier hebben wij, ondanks beperkingen vanwege deze bestaande contracten, een geheel nieuwe infrastructuur ontworpen waar de kracht van cloud en O365 volledig wordt benut, met een 30% kostenreductie als gevolg.

Onderwijs

Deze klant is na een cyberincident gaan twijfelen aan de robuustheid van hun systemen. MCE-support heeft hier een geheel nieuwe infrastructuur ontworpen, met als doel de organisatie terug op het zadel te zetten als het gaat om de regie op hun eigen systemen. Dit alles binnen een korte periode, om de impact voor het onderwijs zo klein mogelijk te houden.

En meer...

Retail, aannemersbedrijven, maar ook B2B, velen gingen u al voor.
Voor iedere situatie streven wij er naar om de best mogelijke infrastructuur te ontwerpen, en indien gewenst, deze ofwel te implementeren, ofwel de juiste partners hiervoor aan te dragen.

Neem contact op

Heeft u een project in gedachten?

Let's Talk