Onze diensten

Wat kunnen we, en hoe gaan we te werk?

Onze manier van werken

We creëren hoogwaardige systemen voor elke situatie

Vanaf het opsporen van storingen, tot het opbouwen van hele nieuwe netwerken en smart-homes, dit zijn de zes pijlers waarop ons werk is gebaseerd.

De klant staat centraal

Uw wensen staan altijd centraal, dit is dus ook ons uitgangspunt bij elk project. U kunt erop vertrouwen dat uw systeem optimaal aansluit bij uw wensen, en dat eventuele aanpassingen in de toekomst mogelijk blijven.

Oplossingsgericht

Geen probleem te vreemd, geen uitdaging te groot. Met ons uitgebreide productportfolio en ons grote netwerk aan partners is er altijd een oplossing. 

Het nieuwste gereedschap

Wij werken met het nieuwste gereedschap van toonaangevende fabrikanten. Hierdoor kunnen wij zo snel mogelijk en zo goed mogelijk ons werk doen. Of het nu gaat om het opsporen van een storing, of het inregelen van een nieuw netwerk, u kunt ervan uitgaan dat wij de juiste tools hebben.

Kwaliteit gegarandeerd

Naast de 2 jaar garantie die u bij ons op alle apparatuur krijgt, bieden wij ook twee jaar garantie op uw gehele systeem, inclusief de configuratie.

Snelle ondersteuning

Onze ondersteuning is wat ons uniek maakt. Geen 9 tot 5 openingstijden, u krijgt van ons altijd een direct nummer waarmee u 7 dagen per week beschikking heeft over ondersteuning via Whatsapp of, indien nodig, op locatie.

Veiligheid

Privacy en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Uw data wordt altijd op een veilige manier verwerkt, en uw systeem zal met de hoogste zorg voor uw privacy worden verwerkt. 

Wat we doen

De kern van onze werkzaamheden

De kern van onze expertise ligt bij het ontwerpen en implementeren van netwerken en slimme integraties tussen de vele apparaten die daarop zijn aangesloten.

Netwerken

Een goed netwerk vormt de basis van elke moderne woning of bedrijf. Wij kunnen u ondersteunen in het dimensioneren van uw netwerk, zowel als in het aanleggen en configureren van uw bedraadde en draadloze netwerk. Door onze brede ervaring binnen dit gebied, en onze goede contacten binnen deze branche, kunnen we altijd een passende oplossing realiseren.

Wifi

Steeds meer apparaten maken gebruik van Wifi om te communiceren. Wij ontwerpen draadloze netwerken die passen bij de eisen van vandaag, en de wensen van morgen.

Beveliging

De laatste tijd zijn steeds meer virussen en andere risico's in opmars. Wij kunnen uw netwerk beschermen tegen indringers van buiten- en binnenaf, om zo uw apparaten te beschermen tegen kwaadwillenden.

Netwerkinfrastructuur

Wij leveren tevens ook producten voor de zakelijke markt. Heeft uw bedrijf een netwerk nodig, geschikt voor de eisen van zakelijk gebruik, of bent u op zoek naar een robuuste backupstrategie, dan bent u aan het juiste adres.

Smart-home

Op het gebied van smart-home is veel mogelijk, zowel voor het verhogen van de veiligheid en het comfort van de bewoner, als op het gebied van het besparen van gas en elektriciteit. Hieronder volgen een aantal voordelen van de oplossingen die wij ontwerpen en realiseren.

Slimme meldingen

Als u vergeet het licht uit te doen als u van huis weggaat, dan zal het systeem u op de hoogte brengen, en vragen of u het licht uit wilt schakelen.

Spraakbesturing

Voorbij is de tijd van opstaan van de bank om het licht te dimmen. U kunt gebruik maken van uw favoriete spraakassistent om uw gehele woning te bedienen, of maak gebruik van de volledig privacy-vriendelijke spraakassistent van Home-assitant, zodat u zeker bent dat uw data volledig binnenshuis blijft.

Slimme verlichting

Of u nu spotjes, een designarmatuur of een buitenlamp heeft. Wij bieden altijd een passende oplossing voor elke situatie, ongeacht welk type lamp u wilt bedienen.

Applicaties

Voorbij is de tijd van tientallen applicaties op uw telefoon. Wij bieden een enkele app, waarbij uw gehele huis bestuurd kan worden, van het schakelen van de wasmachine en de verlichting, tot het uitlezen van uw stroomverbuik, en uw opgewekte vermogen van uw zonnepanelen.

Eigenaarschap

Bij onze systemen staat privacy bovenaan de lijst met prioriteiten. Uw systeem draait daarom 100% lokaal, zonder dat er data via de cloud wordt verstuurd. Zo heeft u altijd 100% controle over wie er bij uw smart-home kan.

Verduurzaming en advies

Verduurzaming is steeds relevanter in de huidige maatschappij, en ook hier kunnen we u bij ondersteunen. Benieuwd wat bijvoorbeeld de mogelijkheden zijn op het gebied van slimme zonnepanelen, isolatie of het efficiënter omgaan met uw elektriciteit, wij bieden een breed scala aan diensten op dit gebied.

Zonne-energie

Met onze brede kennis van de markt en onze ervaring op het gebied van zonne-energie kunnen we u adviseren in de aanschaf en dimensionering van uw zonnepanelen. Wij beschikken tevens ook over een groot aantal partners die u de installatie uit handen kunnen nemen.

Isolatie

Of u nu in een 100-jaar oud monument woont, of in een nieuwbouwwoning, er is altijd een passende vorm van isolatie beschikbaar voor uw woning. Ook bieden wij warmtebeeldfotografie aan, zodat u precies kunt zien waar de kou naar binnen komt.

Thuisaccu

Nu de salderingsregeling wordt afgebouwd, en de energieprijzen stijgen, is het voor veel mensen interessant om een thuisaccu te plaatsen. Wij kunnen u hierin adviseren, en met ons brede partner-netwerk is er altijd een geschikte oplossing voor uw woning of bedrijf.

Onze manier van werken

Ons proces

Site-survey

De eerste stap bij elk project is de site-survey. Hier bespreken we wat uw wensen zijn, wat de eventuele budgetten en tijdsbeperkingen zijn, en natuurlijk bepalen we samen wat voor producten er het beste bij uw situatie passen. In het geval van een netwerk-project, zullen er hier ook metingen gedaan worden, en zal er een inventarisatie van uw huidige situatie gemaakt worden.

Offerte

Als duidelijk is wat er moet gebeuren, zal de volgende stap zijn om een offerte hiervoor te maken, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten. Deze fase kan eventueel nog een aantal revisies krijgen, mochten uw wensen toch iets veranderd zijn.

Installatie

Wij zullen na akkoord van de offerte één of meerdere dagen inplannen om de apparatuur te installeren en te testen op correcte werking, rekening houdend met uw wensen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de apparatuur installeren zonder dat uw huidige situatie aangepast wordt, zo zit u geen dag zonder licht of internet!

Configuratie

Wij zullen vervolgens de apparatuur configureren en instellen zodat het optimaal werkt. Hier zullen wederom metingen plaatsvinden, zodat u kunt zien wat de verbetering is ten opzichte van de oude situatie.

Uitleg en oplevering

Als laatste volgt de oplevering. Hier krijgt u uitleg over alle functies van uw systeem, en hoe u deze kunt bedienen. Tevens zullen wij hier eventuele accounts en wachtwoorden overleggen, zodat u zelf altijd overal in kan loggen. U heeft dus volledig eigenaarsschap over uw systeem en daarbij ook uw privacy en data.

Onderhoud en service

Het eerste jaar zorgen wij ervoor dat alles up-to-date blijft, geheel kostenloos. Uiteraard is er twee jaar garantie inbegrepen in al onze installaties, dus mocht er binnen deze tijd iets kapot gaan, dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer een functioneel systeem heeft. Na het eerste jaar hebben wij verschillende opties voor het onderhouden van uw systeem, hier nemen wij op tijd contact over op met u om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Heeft u een project in gedachten?

Let's Talk