Een greep uit onze projecten

Mooie projecten, innovatieve oplossingen.

Referentieprojecten

Wat hebben wij recent gedaan?

Hieronder vind u een aantal projecten die wij recentelijk hebben voltooid, elk met een eigen specialisatie. Laat u inspireren door de mogelijkheden.

Vrijstaande Villa, Deventer

Een grote verbouwing, waarbij er niet alleen binnen ons eigen domein is gewerkt, maar waar er ook samen is gewerkt met diverse aannemers om dit grote en gecompliceerde project tot een goed einde te brengen. Dit pand is voorzien van een hypermodern Akuvox intercomsysteem, een uitgebreid netwerk, voldoenend aan de eisen van de bewoners van vandaag, en voorbereid op de wensen van morgen. Tevens hebben wij hier ook het gehele huis voorzien van luidsprekers van Bowers & Wilkins, allen weggewerkt in de plafonds, en aangestuurd via een enkele centrale regeling van NAD en Sonos. Als kers op de taart is hier ook een home-cinema voorzien van audio en video-techniek.

Merken

- Ubiquiti
- Akuvox
- NAD
- Sonos
- Bowers & Wilkins

De klant over dit project

MCE-support heeft bij ons het intercom-systeem, de whole-house audio en het data-netwerk aangelegd. Max is een gedreven jongeman met veel passie voor zn werk. Hij denkt goed mee en vertaald de wensen van de klant goed naar de juiste producten die geïntegreerd kunnen worden in het bestaande concept. Wat MCE-support onderscheid van andere bedrijven is dat hij het overzicht niet verliest ondanks dat hij heel veel ballen moet hoog houden.
Max kan goed samenwerken en staat altijd voor de klant klaar als er een probleem is. Vooral de nazorg vonden wij erg prettig. Oplossingsgericht denken en handelen is een opvallend kenmerk van MCE-support wat ons veel heeft ontzorgt. In zijn communicatie is Max helder,bewaakt hij het budget en stuurt hij bij waar nodig en komt dan ook met gepaste alternatieven. Dat Max goed luistert merk je hoe hij de klantvraag beantwoord. Hij denkt proactief mee en kan een goede analyse maken van de situatie en daarop anticiperen. Klant tevredenheid staat hoog in het vaandel bij MCE-support. Onze ervaring is dat hij zelf kritisch genoeg is op eventuele tekortkomingen in zijn uitgevoerde werk en er alles aan doet om het eindresultaat professioneel en volledig naar wens op te leveren. Wij hebben de samenwerking met MCE-support altijd als prettig ervaren en daarom bevelen wij MCE-support aan. 

Rijksmonument, Apeldoorn

Tijdens de renovatie van dit pand werd al snel duidelijk dat domotica de oplossing was voor een aantal problemen. Er is hier dan ook een volledige smart-home installatie op basis van Z-wave aangelegd, met slimme lampen zowel binnens- als buitenshuis, samen met slimme oplossingen voor de bewatering van de tuin, aansturing van de verwarming en optimaal gebruik van de opgewekte zonne-energie. Hiernaast is een hoogwaardig netwerk op basis van Ubiquiti apparatuur aangelegd, zodat er zowel in als om het huis een volledig dekkend netwerk van zowel draadloze als bedraade verbindingen is. Als kers op de taart is er ook een Ubiquiti beveiligingsschil om het huis aangelegd, met onder andere een slimme deurbel en bewegingssensoren.

Merken

- Ubiquiti
- Bluesound
- Bowers & Wilkins
- Z-wave
- Enphase

De klant over dit project

Toen wij in 2018 een Rijksmonument uit 1900 kochten werd al snel duidelijk dat de geijkte oplossingen voor elektra, internet, beveiliging en warmte niet echt een goede oplossing waren voor het pand. Wij wilden verduurzamen, maar het pand zo veel mogelijk intact houden. MCE-support bleek hierin een goede partner. Goede kennis van zaken, creatief in oplossingen en accuraat werken staan hoog in het vaandel.

Van uitstekend internet met lokale opslag om een veilige werkplek aan huis te creëren tot smarthomeverlichting zodat er geen breekwerk nodig was tot een smart verwarmingsoplossing om veel besparing te realiseren zonder verlies van comfort, dit alles is door Max Claassen tot volle tevredenheid geïnstalleerd. Hij is niet bang om een pionier te zijn in nieuwe ontwikkelingen en deze ook met tomeloze inzet tot een goed resultaat te brengen. 

Neem contact op

Heeft u een project in gedachten?

Let's Talk