Over ons

Wie zijn we, en wat kunnen we betekenen voor uw project?

Wie ik ben

Klantgerichte, jonge ondernemer met hart voor de ICT

Informatiekundige met een oplossingsgerichte werkwijze

Mijn naam is Max Claassen, 22 jaar jong en woonachtig in Apeldoorn. 
Al op 16-jarige leeftijd ben ik begonnen met ondernemen binnen de ICT, wegens een diepgaande interesse in de techniek waarmee we ons dagelijks omringen, en de wens hieraan verbeteringen te kunnen doorvoeren. Toen het op een keuze qua studie aankwam, ben ik daarom ook voor de opleiding Informatiekunde aan de Universiteit Utrecht gegaan, daar deze opleiding de brug slaat tussen de systemen waarmee de maatschappij draaiende wordt gehouden en de eindgebruikers. 

Tijdens mijn studie heb ik ervoor gekozen om mij verder te specialiseren binnen de ICT, en me te gaan focussen op netwerktechniek en slimme oplossingen voor in woningen en bedrijven. Hier creĆ«er ik maatwerk oplossingen, daar elke gebruiker andere wensen en eisen heeft. 

Klantgericht

Of het nu gaat om een draadloos netwerk, beveiligingssysteem of een domotica-oplossing, de klant staat altijd centraal. Uw wensen en eisen bepalen de oplossing die ik ontwerp. U kunt er dus vanuit gaan dat elk project 100% maatwerk is. Of het nu gaat om een Rijksmonument of een rijtjeswoning, iedereen verdient de optimale oplossing. 

Blijven ontwikkelen

Naast mijn bachelor heb ik een groot aantal trainingen en cursussen gedaan om bij te blijven bij de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Tevens ben ik ook vaak te vinden op de grootste vakbeurzen van Europa, om de nieuwste en meest innovatieve producten te kunnen blijven aanbieden.

50+

Afgeronde projecten

35+

Tevreden klanten

5+

Jaar ervaring

Neem contact op

Heeft u een project in gedachten?

Let's Talk