Systeemintegrator

Netwerkspecialist

Totaaloplossing

MCE-support biedt passende oplossingen, of het nu gaat om het plaatsen van een access point, of het integreren van uw totale technische installatie onder een systeem.

Lees Meer Neem Contact op

Wie zijn we

Bij ons staan uw wensen centraal

In moderne huizen en bedrijfspanden zijn de gebruikers steeds meer afhankelijk van de ICT in deze gebouwen. Wij bieden verschillende diensten op het gebied van aanleggen, onderhouden en integreren van deze systemen, allemaal onder een dak.

Lees Meer

Wat bieden wij?

Een adres voor al uw ICT-vraagstukken

Of het nu gaat om het aanleggen van een netwerk, het plaatsen van een camerasysteem of het creƫren van de ultieme domotica-oplossing, bij ons is geen project te groot of te klein. Door onze ruime ervaring binnen de ICT, en ons uitgebreide netwerk aan partners kunnen we u altijd de oplossing bieden die het beste bij uw wensen past.

Domotica

In een moderne woning is domotica haast niet meer weg te denken. Vanaf het verhogen van het gebruiksgemak en het veiligheidsgevoel, tot het verlagen van de energierekening, alles is mogelijk. Maar ook in een bedrijfspand biedt domotica de oplossing om te verduurzamen. Weten hoe? Lees dan verder.

Lees Meer

Netwerken

Een goed, stabiel netwerk is de basis van elke woning/bedrijfspand. De veiligheid en de snelheid staan hierbij uiteraard voorop. Door samen te werken met een aantal toonaangevende netwerkfabrikanten kunnen wij u de perfecte oplossing bieden, of het nu gaat om een kleinschalig thuisnetwerk, of een bedrijfsnetwerk met honderden gebruikers, er is altijd een passende oplossing.

Lees Meer

Beveiliging

Camerabewaking is de beste manier om inbraken te voorkomen. Wij bieden daarom ook een breed portfolio aan camerasystemen aan, waarbij uw privacy altijd de hoogste prioriteit heeft. Tevens bieden wij een uitgebreid scala aan intercoms en slimme deurbellen, vanaf een simpele deurbel, tot een systeem waarmee alle deuren van uw pand op afstand vergrendeld en ontgrendeld kunnen worden.

Lees Meer

Welke merken bieden we?

Een goed concept verdient een goed product.

Ubiquiti Certified Installer

Ubiquiti is fabrikant van toonaangevende netwerk en camera-apparatuur, waar niet alleen oog voor functie, maar ook oog voor design een rol speelt.

Sonos Certified Installer

Sonos biedt een breed assortiment aan streaming apparatuur, voor de thuismarkt, maar ook voor de horeca en in bedrijfspanden.

Akuvox Partner

Akuvox is een van de grootste fabrikanten op het gebied van intercom-systemen ter wereld. Wij bieden hun gebruiksvriendelijke smartplus-systeem aan, waarmee u overal ter wereld toegang heeft tot uw intercom systeem.

Cambium Networks

Cambium Networks is een wereldwijd opererende fabrikant op het gebied van switches en wifi access points. Ze zijn door hun hoge prestaties uitermate geschikt voor grotere implementaties.

Home-assistant

De kern van uw pand, een enkele app op uw telefoon, dat is Home-Assistant. Met integratiemogelijkheden met meer dan 2400 merken is er altijd een mogelijkheid om uw woning nog slimmer en nog veiliger te maken.

Zigbee/Zwave domotica

Wij bieden tevens ook een groot gamma aan Zigbee en Zwave apparatuur aan, ondersteund door een breed scala aan hubs en integraties, zo is er altijd een passende oplossing.

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins is een vooraanstaande hifi-fabrikant. Wij bieden speakers en versterkers aan voor zowel het inbouwen in muren en plafonds voor bijvoorbeeld whole-house audio-systemen, maar wij ontwerpen en realiseren ook home-cinema's.

NAD/Bluesound

Streaming producten en verstekers van NAD en Bluesound vormen de ruggengraat van veel whole-house audio projecten, maar wij bieden bijvoorbeeld ook oplossingen voor horecagelegenheden met deze producten.

Rithum

Rithum biedt een van de meest toepasbare en elegante oplossingen op de markt voor het bedienen van uw smart-home. Zowel geschikt voor thuisinstallaties en bedrijfsimplementaties door zijn veelzijdige mogelijkheden.

En nog veel meer

Onze partners zijn er teveel om op te noemen. Nieuwsgierig of we iets kunnen betekenen voor uw project, maar staat uw gewenste product er niet bij? Neem vooral contact op.

Referentieprojecten

Een greep uit ons klantenbestand

Neem contact op

Heeft u een project in gedachten?

Let's Talk